The Café Review

La Sirena, the Mermaid of Borgarnes Bay has been selected as the cover art for the summer edition of The Café Review. Many thanks to The Café Review, Meg Matich and Steve Luttrell La Sirena Hafmeyjan continues her journey.

The Summer 2018 Issue of The Café Review is a special issue centering around Icelandic poetry featuring poetry by Soffía Bjarnadóttir, Ragnheiður Erla Björnsdóttir, Vilborg Dagbjartsdóttir, Kristín Eiriksdóttir, Gyrðir Elíasson, Sigurlín Bjarney Gísladóttir, Einar Már Guðmundsson, Ingibjörg Háraldsdóttir, Ísak Harðarson, Þorvaldur Sigurbjörn Helgason, Dagur Hjartarson, Fríða Ísberg, Anton Helgi Jónsson, Elías Knörr, Gerður Kristný, Ingunn Lára, Hlín Leifsdóttir, Jón Örn Loðmfjörð (Lommi), Bragi Ólafsson, Ragnar Helgi Ólafsson, Kristín Ómarsdóttir, Óskar Árni Óskarsson, Sigurður Pálsson, Kött Grá Pje, Aðalsteinn Ásberg Sigurðsson, Magnús Sigurðsson, Sjón, Ingunn Snædal, Kristín Svava Tómasdóttir, Kári Tulinius, Linda Vilhjálmsdóttir, Hrafnhildur Þórhallsdóttir, and Sigurbjörg Þrástardóttir. Translations were possible thanks to the hard work of Áslaug Agnarsdöttir, Larissa Kyzer, Sigurður A. Magnússon, Bernard Scudder, Lytton Smith, K. B. Thors, Anna Yates, and Meg Matich. This issue features work by artists Michelle Bird, Elín Elísabet Einarsdóttir, Ragnar Jónsson and Helga Thorodssen.

36884117_1740061026109617_5047462183487668224_n.jpg